profiel foto Joyce

Even voorstellen

Mijn naam is Joyce Milenic-Thijsse geboren in 1972 te Zeist. Als kind was ik al Creatief. Na de middelbare en de Grafische school ging ik werken. In 2005 besloot ik mij om te laten scholen en in 2009-2010 studeerde ik af aan de HU te Utrecht als maatschappelijk werker.

Hoe het begon

(kopie) kunstwerk 2015

2015 zat ik met mijn kinderen aan tafel te knutselen, nou ja de kinderen waren al lang weer met wat anders bezig maar ik leek mijn passie gevonden te hebben, creëren. Ik schilderde met volle overgave mijn eerste (kopie) kunstwerk met heuse kinderverf. Het was zo’n fijn en ontspannen gevoel dat ik besloot mij aan te melden voor een schildercursus. En zo kwam ik terecht bij Atelier Verfstreken waar ik tot maart 2020 op een ontspannen en gezellige manier heb mogen genieten van het schilderen.

In 2017 deed ik op uitnodiging mee met Driebergen-Art. Ik moest me zelf presenteren en de naam  Milenic Art werd geboren. Stapje voor stapje werkte ik aan een professionalisering van mijn hobby. Mijn visie is dat kunst en het maken van kunst voor iedereen mogelijk moet kunnen zijn.

2020 kreeg Ik de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van een tijdelijke locatie aan de Traaij te Driebergen en zo ontstond het idee van een “Kunst- en knutselhuis Milenic-Art”. Een plek waar jonge kunstenaars in dop tegen een kleine vergoeding kunnen komen knutselen en schilderen.  Maar ook een plek waar schilderlessen, workshops en een openatelier tot de mogelijkheid behoorden. Ik genood hier zo enorm van dat ik besloot dat ik hier verder in wilde.

In december 2021 werd er na wat vertraging gestart met de bouw van mijn atelier aan huis waardoor in 2022 het jaar werd dat mijn wens in vervulling kwam. Ik mag mij nu zelfstandig ondernemer noemen, als ondernemer vindt ik het belangrijk mijn passie met andere te kunnen delen, ieder op zijn eigen manier.

Heb jij ook altijd al willen schilderen of vinden je kinderen het leuk om te schilderen aarzel dan niet en neem contact op!

Een thema maar ieder op zijn eigen manier.

Iedereen kan het! Soms met wat hulp, het kan niet fout gaan!