Logo

Ook dit jaar doe ik weer als kunstenaar mee met Driebergen Art.
Dit jaar heb ik een match met IJssalon Tremonti

DriebergenART | 11 t/m 27 juni 2022

DriebergenART is een jaarlijks kunstevenement in Driebergen waarbij een samenwerkingsverband tussen ondernemers en kunstenaars centraal staat.

De kunstenaar maakt hiertoe nieuw werk dat speciaal van toepassing is op de betreffende ondernemer en/of zijn product (dus géén bestaand werk uit het atelier!!). Andere belangrijke voorwaarden zijn: de kunstenaar matcht met een andere ondernemer dan in voorgaande jaren.

Hieronder een aantal van mijn eerdere matches en werken met ondernemers uit Driebergen. Sinds 2018 ben ik commissie lid en hou ik mij voornamelijk bezig met het onderhouden van de website voor Driebergen-Art.

Kijk hier voor mijn vermelding op de website van Driebergen Art

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *