Het verjaardagsfeestje van Sara

Een mooie en warme dag maar wat een super leuk en gezellig feestje was het!

Alles start met een voorbereiding, met de de ouders, werden vooraf de mogelijkheden afgestemd. Het thema bepaald en de voorbereidingen getroffen. Dit feestje was incl. Cup Cakes en T-shirts.

BLOEMEN


Het Feestje

Natuurlijk werd er eerst uit volle borst gezongen. Daarna volgde een glaasje limonade en de heerlijke Red Velvet Cupe Cakes, welke speciaal in het gekozen thema gemaakt zijn.

Cupe Cakes van Shok Yee

Enkele dames werden geïnspireerd door een aantal voorbeelden en andere maakte zo geheel hun eigen creaties.

Alle resultaten
zijn
creatief en uniek!

Elk T-shirt is volgens eigen inzicht vervaardigd met echte textielverf, zodat ze ook na het wassen (max. 40°C) mooi blijven. In overleg worden de T-shirt gelijk meegegeven, of worden ze door Milenic Art gefixeerd (strijken met behulp van Bakpapier) na geleverd. Deze T-shirts bleven nog even drogen en volgde enkele dagen later.


"Voor de 7de verjaardag van onze dochter hadden we met Joyce een verjaardagsfeestje gepland. We zijn met 10 meiden bij haar gekomen. Hier hebben we t-shirts beschilderd. Mijn dochter heeft een hele leuke middag gehad. Joyce weet goed hoe ze met een groep kinderen om moet gaan. Ze is gestructureerd en heeft alles goed op orde. Ook de communicatie vooraf was prettig. Joyce reageerde altijd binnen korte tijd. Joyce kan zich goed aanpassen aan het niveau van de kinderen. Verder bewaakt ze ook goed de rust. Verder waren de cup-cakejes die ze had geregeld erg lekker. Zeker een leuke plek voor een kinderfeestje."

Groetjes Tamara en Martijn

Ik heb er van genoten en ook heel veel geleerd. Sara, Tamara en Marijn hartelijk dank voor jullie vertrouwen in mij en de verkregen Tips en Tops!

Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een verjaardagsfeestje of in een van mijn andere opties, neem vrijblijvend contact op, dit kan al door onderstaande button te gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *